HJEM      ANSATTE      PRISLISTER      KONTAKT OSS      HER DU FINNER OSS      GALLERI      LINKER      OM OSS  
  Ansatte

Jan Tore Emilsen (Emil)
Emil jobbet i firma Ilseng Motor i 1985-1995. Begynte i ØMV fra oppstarten i 1995. Han har nå jobbet i bransjen i 23 år. Emil er vår spesialist på sylindere. Han skifter sylinderforinger og borrer sylindere i alle dimmensjoner fra 30 – 300mm. For å utføre denne type jobb benytter han seg av sylinderborrmaskin fra AMC og Sunnen sylinderking CV616F. Emil garanterer korrekt mål og riktig honemønster som hinder oljeforbruk. Linjeborring av bærelagerleie, normalisering, retting av råder og skift av boltforinger er også noen av Emils fagfelt. Emil er også den som utfører det meste av monteringen av motorer. Med kvalitetsverktøy, riktig momment, grundig rengjøring og stor nøyaktighet sørger han for at motoren kan leveres ut til våre fornøyde kunder.

Tore Engemoen
Tore begynte som mekaniker i firmaet ØMV i 1997 etter mange år på S.Dalby & Co Eftf i Løten. Han har ”mekka bil” hele livet og har nå jobbet hos oss i 11år. Tore er vår ”diesel-ekspert”. Han kan med hjelp av våre dieselbenker kjøre og reparere de fleste pumper og innsprøytingsdyser. Forhandler av Stanadyn, Delpi og Nippon Denso. Tore er også vår mest brukte veivsliper. Ved hjelp av elektronisk måleutstyr på vår AMC K-1500-M kan Tore registrere avvik på en tusendels millimeter. Dette tilsvarer et menneskehår splittet opp førti ganger!

Svein Erik Karlsen (Junior)
Junior jobbet i firmaet Ilseng Motor i 1983-1995. Begynte i ØMV fra oppstarten i 1995.Han har nå jobbet i bransjen i 25 år.Junior er vår ”toppmann”. Topplokks-overhaling omfatter forskjellige arbeidsoperasjoner, bl.a. plansliping, fresing av ventilseter, sliping av ventiler, skift av ventilseter og styringer. På vår nye Serdi 4.0 Power leverer Junior førsteklasses kvalitets-arbeid og 100% tette ventiler og ventiler helt ned til 3,5mm !

Edel Granerud Randgaard
Edel jobbet i firma Ilseng Motor i 1985-1995. Hun begynte i ØMV fra oppstarten i 1995. Hun har nå jobbet 23 år i bransjen. Edel tar seg av den administrative siden av selskapet, delelageret, ordremottak og regnskap. Trenger du rimelige deler med god kvalitet eller pristilbud på reparasjoner - er hun den rette å prate med.
 
     
 
 
     
 
     
 
  
web design & layout av jan cato emilsen